Enterr

Situatieschets

Als team zijn we altijd geïnteresseerd geweest door bedrijven en hun manier van werken. Als alumni van Start It @KBC hebben we mogen ervaren hoe belangrijk feedback is voor een bedrijf. Met Enterr willen we bedrijven helpen bij het opbouwen van klantrelaties en het verzamelen van feedback.

Uitdaging

Onze uitdaging was om een netwerk van feedback communities voor bedrijven te ontwikkelen. De manier waarop deze feedback en ideeën gestructureerd werden was cruciaal voor ons. Consumenten die zich engageren om feedback te geven kunnen exclusieve producten scoren, wie wil dat nu niet?

Oplossing

Aan de hand van een mobiele applicatie kan je overal communities ontdekken, feedback geven en exclusieve beloningen scoren. We hebben een plek gecreëerd waar mensen inspireren en geïnspireerd worden.

Impact

Ondernemers kunnen gemakkelijk ideeën testen, feedback verzamelen en klantrelaties opbouwen. Ze staan nu dichter bij hun consumenten, wat voor ons een cruciaal onderdeel van succes was. Door unieke producten aan te bieden via het platform creëren ze een unieke ervaring voor potentiële, maar ook bestaande klanten.

"Dankzij Enterr kan ik nu waardevolle input van mijn klanten krijgen om te beslissen of ik op bepaalde ideeën moet pivoteren of niet."

Justin Borrey

Zaakvoerder van Blonde Beir

De eerste stap? Een babbel
Een leuke babbel brengt ons verder dan heen en weer mailen. Gratis, vlot en to-the-point.
Ontdek jouw kansen

Snel en gemakkelijk

Bespreek je plannen

Krijg volledig vrijblijvend een antwoord op jouw vragen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.