Hestor

Situatieschets

Het berekenen van de prijs van een woning is niet eenvoudig. Met behulp van een bedrijfsapplicatie die de meeste berekeningen vereenvoudigt en automatiseert, is Hestor in staat om de klus te klaren op een vlotte, gemakkelijke en eenvoudige manier. Een concurrentievoordeel verzekerd.

Uitdaging

Vastgoedmakelaars gebruiken dezelfde beproefde wiskundige methoden om vastgoedprijzen te berekenen. Het is betrouwbaar, maar het kost veel tijd. De berekening neemt al snel enkele uren in beslag. Onze uitdaging: het taxatieproces automatiseren.

Oplossing

Via een eenvoudige interface kan Hestor met gemak verschillende parameters instellen om de uiteindelijke prijs te berekenen. Ze kunnen de taxatie met één klik voltooien en ontvangen een gedetailleerde PDF via mail. Een geautomatiseerd proces, wat is daar niet leuk aan?

Impact

Elke vastgoedexpert kan een taxatie nu 50% vlotter uitvoeren - een opmerkelijke tijdsbesparing. We hebben de foutgevoeligheid sterk verlaagd door te automatiseren waar mogelijk. Een goede investering van Hestor, dat is zeker.

"De vlotte communicatie en transparante service van Bird Larsen waarderen we ten zeerste!"

Mathieu Michiels

Zaakvoerder van Hestor

De eerste stap? Een babbel
Een leuke babbel brengt ons verder dan heen en weer mailen. Gratis, vlot en to-the-point.
Ontdek jouw kansen

Snel en gemakkelijk

Bespreek je plannen

Krijg volledig vrijblijvend een antwoord op jouw vragen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.