My Expertise

Situatieschets

Mensen die een woning willen verhuren of verkopen hebben een expert nodig om een plaatsbeschrijving op te stellen. My Expertise onderscheidt zich door een uitstekende klantenservice. Met hun bedrijfsapplicatie op maat krijgen ze de klus geklaard op een vlotte en transparante manier.

Uitdaging

De experts besteden veel tijd aan het maken van plaatsbeschrijvingen: foto's maken, beschrijvingen schrijven, en nog veel meer. Onze uitdaging: dit proces vereenvoudigen en optimaliseren. Uitdaging geaccepteerd!

Oplossing

De bedrijfsapplicatie is compatibel is met alle apparaten en is gemakkelijk in gebruik. Een nieuwe kamer toevoegen kan in één klik. Foto's toewijzen aan deze kamer toewijzen gebeurt automatisch en nog veel meer. Kortom, een krachtige bedrijfsapplicatie die experts op een vlotte en efficiënte manier ondersteunt.

Impact

My Expertise onderscheidt zich in de markt door hun klantgerichte en vlotte aanpak. Door te investeren in een bedrijfsapplicatie op maat positioneren zich als makelaars met een sterke strategische visie.

"What started as a solution to make ourselves more efficient resulted in a jump-start to scale up our business. Thanks to Bird Larsen, we are able to achieve our international ambitions."

Yen Vercauteren

Zaakvoerder van My Expertise

De eerste stap? Een babbel
Een leuke babbel brengt ons verder dan heen en weer mailen. Gratis, vlot en to-the-point.
Ontdek jouw kansen

Snel en gemakkelijk

Bespreek je plannen

Krijg volledig vrijblijvend een antwoord op jouw vragen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.