Tomorrow.be

Situatieschets

Marketing rekrutering via video is niet meer weg te denken. Tomorrow, expert in video voor HR, streeft voor haar klanten steeds naar de beste serviceverlening. Software is hierin essentieel. Het doel van de bedrijfsapplicatie is het vereenvoudigen van de processen voor zowel de klant als Tomorrow.

Uitdaging

Een digitale omgeving creëren waarin de communicatie en feedback met de klant gecentraliseerd kon worden. Met de klant in het achterhoofd, bouwden we een interactief prototype op maat om de gebruiksvriendelijkheid te testen.

Oplossing

We observeerden Tomorrow tijdens hun proces en identificeerden meerdere touchpoints om te optimaliseren. We waren in staat om het proces sterk te vereenvoudigen voor zowel de klant als Tomorrow. Het beheer van inkomende sollicitaties was nog nooit zo eenvoudig.

Impact

We hebben alle diensten van Tomorrow gecentraliseerd in één geïntegreerde bedrijfsapplicatie. Wat vroeger aparte diensten leken, is nu één totaaloplossing voor de klant. Hierdoor kan Tomorrow meer omzet genereren per klant, wat resulteert in een positief rendement op investering.

"Bird Larsen heeft mij voortdurend zakelijk advies gegevens. Ze hebben voortdurend meegedacht als ondernemers en niet als ontwikkelaars."

Alexander Synhaeve

Zaakvoerder Tomorrow.be

De eerste stap? Een babbel
Een leuke babbel brengt ons verder dan heen en weer mailen. Gratis, vlot en to-the-point.
Ontdek jouw kansen

Snel en gemakkelijk

Bespreek je plannen

Krijg volledig vrijblijvend een antwoord op jouw vragen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.