Vacatube.com

Situatieschets

Digitalisering van rekrutering is de toekomst. Steeds meer bedrijven maken video's om de bedrijfscultuur te laten zien en nieuwe medewerkers te vinden. Vacatube.com is een alles-in-één video-oplossing voor bedrijven om talent aan te trekken.

Uitdaging

We moesten het platform conceptualiseren van idee tot product - een uitdaging die we graag aangaan. Dankzij de interactieve brainstormsessie konden we de flow van het platform in kaart brengen. Doel van Vacatube: werkgever en werknemer moeten moeiteloos met elkaar in contact kunnen komen.

Oplossing

We gingen van idee naar interactief prototype in één week. Potentiële gebruikers konden het platform testen, hierdoor konden we hun feedback meenemen in de verdere ontwikkeling. De feedback leerde ons dat geïnteresseerden interesse wouden kunnen tonen zonder zich te registreren. Solliciteren was nog nooit zo gemakkelijk.

Impact

De gebruikerservaring stond steeds centraal. Doorheen de ontwikkeling hebben we steeds veel aandacht geschonken aan de conversieratio. Aangezien sollicitanten konden solliciteren zonder zich te registreren, was de tevredenheidsgraad aan beide kanten hoog. Het resultaat? Veel bedrijven en sollicitanten vonden elkaar - missie volbracht!

"Ik sta er versteld van hoe het team van Bird Larsen me in zo'n korte tijd heeft kunnen helpen een idee te visualiseren tot een interactief prototype."

Alexander Synhaeve

Zaakvoerder Vacatube.com & Tomorrow.be

De eerste stap? Een babbel
Een leuke babbel brengt ons verder dan heen en weer mailen. Gratis, vlot en to-the-point.
Ontdek jouw kansen

Snel en gemakkelijk

Bespreek je plannen

Krijg volledig vrijblijvend een antwoord op jouw vragen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.