ontdek
onze missie

We bouwen als ondernemers, niet als ontwikkelaars.

Samen kijken we hoe we je kunnen laten groeien. En die strategie zetten we om in een tool op maat van jouw bedrijf.

Missie

We willen interne tools op maat betaalbaar maken voor kmo’s

Bij Bird Larsen combineren we ons zakelijk inzicht met onze passie voor softwareontwikkeling. We krijgen veel energie wanneer we zien welke impact onze interne tools hebben op de dagelijkse werking van bedrijven.

Wat vroeger financieel onhaalbaar leek, maken wij vandaag mogelijk voor elke kmo.

Wanneer we een bedrijf kunnen ontzorgen door de productiviteit te verhogen, fouten te reduceren en overzicht te creëren, dan hebben we onze job goed gedaan.

studio

development

ghent

based

bl

interne

tools

niche

custom

INNOVATIVE

Team

Sterk in technologie.
Straf in business.

Bird Larsen bundelt zakelijk inzicht en technische vaardigheden op het scherpst van de snee. Met ons team verzekeren we jou van een persoonlijke aanpak, waarin we met je meedenken om jouw doelen te bereiken.

Thibault Denis
Partner

Thibault is operational lead en streeft ten alle tijde efficiëntie na. Dit zowel in ontwikkeling als in oplossing. Als strategist is hij de brug tussen strategie en executie. Doordacht en to-the-point oplossingen voor jouw uitdagingen.

LinkedIn
Alexander Synhaeve
Partner

Alexander staat mee in voor de ontwikkeling van de onderneming en ondersteunt de groei met expertise en hands-on advies ter optimalisatie doorheen elke stap van de customer journey en klantenfocus.

LinkedIn
Emiel De Cuyper
Partner

Emiel is lead strategist en expert in de vertaalslag van jouw business nood naar een concrete bedrijfsapplicatie op maat. Als ervaren CTO weet hij als geen ander hoe uitdagingen om te zetten in efficiënte oplossingen.

LinkedIn
Thibaut Santy
Programmer

Thibaut is een gedreven ontwikkelaar die ten alle tijde meedenkt. Meester in visualiseren van ideeën en wensen van de klant. Expert in de vertaling naar efficiënte ontwikkelingen op maat.

LinkedIn
Bjorn Van Hoorde
Programmer

Bjorn, een gedreven webdeveloper met een scherp oog voor detail, zet zijn passie om in doordachte oplossingen van A tot Z. Hij omarmt technische uitdagingen, waarvoor hij zijn creatieve denkvermogen aanspreekt. Zijn unieke kracht ligt in het creëren van efficiënte oplossingen die de essentie van zijn werk definiëren.

LinkedIn
Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek