Bedrijfsapplicaties,
efficiënt en betaalbaar

Transparantie in budget en aanpak zorgt ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Onze aanpak

Van schets tot succes

Stapsgewijs innoveren, klein beginnen en samen groeien.

Design

We besteden veel aandacht aan het analyseren van jouw processen. Hoe beter we de werking van het bedrijf begrijpen, hoe efficiënter onze bedrijfsapplicatie zal zijn. Het design dient uiteindelijk als het bouwplan voor de ontwikkeling.

2 weken
Partners, Designer
Interactief prototype

Ontwikkeling

Nadat we ons bouwplan hebben vastgelegd, gaan we over tot de ontwikkeling. Tijdens de ontwikkeling houden we je op de hoogte van de vorderingen zodat je kan uitkijken naar het moment van de onthulling.

1 tot 8 weken
Partners, Developer
Functionele app

Implementatie

Na de ontwikkeling voorzien we een periode van 30 dagen waarin je jouw bedrijfsapplicatie uitgebreid kan testen. Tijdens deze periode kan je aanpassingen doorvoeren en je werknemers laten proeven van de nieuwe ervaring.

30 dagen
Partner, Developer
Live applicatie

Groei

Een bedrijfsapplicatie is nooit af, integendeel, het evolueert continu mee met jouw bedrijf. Door drempels te verlagen, zoals een hoge initiële investeringskost of andere bijkomende kosten, zorgen we ervoor dat je zorgeloos kan blijven innoveren.

In samenspraak
Partners
Uitbreidingen

Alleen bij Bird Larsen

Onze voordelen

Een vergelijking met de manier van werken van onze concurrenten.

Bird Larsen
Concurrenten
Pakketsoftware

Volledig op maat

Gedaan met je werkwijze aan te passen.
-

Prijszekerheid

Een vast bedrag per maand dat alles omvat.
-

Transparante aanpak

Geen verrassingen, maar duidelijkheid.
-

Return on investment

De applicatie betaald zichzelf onmiddellijk terug.
-

Gespecialiseerd in optimalisatie

Werk efficiënter met de nodige expertise.
-
-

Lange termijn engagement

We groeien mee met jouw uitdagingen.
-

Vragenrondje

Antwoord op je vragen

Kan je niet vinden wat je zoekt? Stel je vragen hier.

Ik verwacht een oplossing op maat, krijg ik iets gestandaardiseerd?
Neen, wij bouwen jouw bedrijfsapplicatie volledig op maat. Stel, jij wil je droomhuis bouwen. Dan heb je een goede architect nodig die naar jouw verhaal luistert. Wij zijn die architect: we doen de architectuur, stellen het plan op en bouwen het vervolgens met onze bouwblokken. Net zoals ieders droomhuis uniek is, is jouw bedrijf dat ook.
Wat omvat het eenmalige vaste bedrag?
Deze prijs omvat het design, de ontwikkeling en de implementatie van jouw applicatie. Bijna alle nieuwe projectinitiaties gaan gepaard met hoge kosten voordat ze kunnen worden geoptimaliseerd. Daarom hanteren we een 'low-cost high impact' principe, zodat we samen snel impact kunnen creëren. Door een vaste prijs te hanteren heb je budgetzekerheid en kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk hier naar onze prijzen.
Is er nadien een maandelijkse vaste kost?
Ja, hierdoor kunnen we onderhoud, maar ook verdere aanpassingen en verbeteringswerken samen uitvoeren. Stel, je hebt je droomhuis gebouwd, maar er gaat iets kapot of je wil een muur in een ander kleurtje verven. Dan bel je een professional. In tegenstelling tot, staan wij permanent klaar om jouw bedrijfsapplicatie verder te verfijnen.
Wat is de maandelijkse kostprijs van een subscriptie?
We hanteren een vaste prijs voor verdere onderhouds- en uitbreidingswerken. Opnieuw geen verrassingen hier, maar zekerheid dat je verdere optimalisaties kan doorvoeren. Bekijk hier naar onze prijzen.

De eerste stap? Een babbel.

Een leuke babbel brengt ons verder dan heen en weer mailen. En ja, we klinken graag op ons kennismaking.