Klik hier voor meer info
1st Quality

Het optimaliseren van verbinden tussen koper en verkoper voor 1st Quality

Case

Het optimaliseren van verbinden tussen koper en verkoper voor 1st Quality

Meer tijd, minder kosten

Vroeger moesten de medewerkers van vastgoedpartner 1st Quality alle informatie over de voorkeuren van potentiële kopers handmatig verzamelen en deze vervolgens matchen met het aanbod in hun vastgoedportefeuille. Dit was een tijdrovend proces dat veel handwerk vereiste. Met de nieuwe interactieve quiz is het proces veel efficiënter en beter gestroomlijnd.

Potentiële kopers kunnen nu zelf aangeven wat hun voorkeuren zijn, en de resultaten komen gestructureerd binnen zodat er een professionele opvolging gebeurt. Vervolgens worden deze kandidaat-kopers gekoppeld aan het juiste pand op basis van de ingebouwde recommendation engine. Dit bespaart het bedrijf tijd en geld doordat ze minder medewerkers nodig hebben voor het matchen van potentiële kopers met het juiste vastgoed.

Minder fouten

Het handmatig matchen van potentiële kopers met vastgoed bracht ook het risico met zich mee dat er fouten werden gemaakt. Naarmate er meer moodboards van kopers waren, werd het moeilijker om steeds de juiste kandidaat te vinden voor een pand. Met de nieuwe tool is dit risico veel kleiner geworden.

De tool doet namelijk automatisch suggesties van potentiële kopers met moodboards die overeenkomen met de kenmerken van het vastgoed. Het risico op menselijke fouten is dus sterk verminderd. Het resultaat: een betere match tussen koper en verkoper, waardoor het bedrijf meer verkopen kan opschrijven en dus meer winst maakt.

Inzicht en overzicht

Met de nieuwe tool hebben medewerkers van het vastgoedbedrijf een overzicht van de voorkeuren van potentiële kopers. Ze kunnen eenvoudig zien welke stijlen, locaties en kenmerken de meeste interesse wekken.

Dit biedt hen inzicht in de vraag van de markt en helpt hen om beter te anticiperen op de wensen van hun klanten. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid en meer verkoopmogelijkheden.

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen