Surgi-Tec

Situatieschets

Surgi-Tec is een gecertificeerd medisch bedrijf dat strikte regels moet volgen met betrekking tot de traceerbaarheid van hulpmiddelen. We creëerden een volledig geïntegreerd systeem om productieactiviteiten te traceren en te volgen.

Uitdaging

Surgi-Tec hield al hun informatie en productiestappen bij via Excel-lijsten. De uitdaging was groot maar duidelijk. We moesten een bedrijfsapplicatie bouwen die alle informatie automatisch kon verzamelen. Tegelijk moest het systeem alles weergeven in een webapplicatie om een overzicht te hebben van de verschillende productiebatches.

Oplossing

We hebben een QR-code systeem gecreëerd waarbij elke productiestap en batch nu een QR-code heeft met de aangewezen informatie. De mobiele app scant de code en registreert alle informatie in het dashboard. De kwaliteitsmanager kan de documenten goedkeuren en snel ondertekenen via de mobiele app.

Impact

De algehele ervaring voor het productiepersoneel is aanzienlijk verbeterd. We hebben het productieproces versneld, het aantal fouten in de documentatie aanzienlijk verminderd en de beoordeling en goedkeuring van dossiers vereenvoudigd.

"Dankzij de bedrijfsapplicatie op maat konden we de kosten van onze productie verlagen, wat onze winstgevendheid sterk verbeterde."

Karin Scheerlinck

Zaakvoerder van Surgi-Tec

De eerste stap? Een babbel
Een leuke babbel brengt ons verder dan heen en weer mailen. Gratis, vlot en to-the-point.
Ontdek jouw kansen

Snel en gemakkelijk

Bespreek je plannen

Krijg volledig vrijblijvend een antwoord op jouw vragen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.