Klik hier voor meer info
Hestor

Vlottere taxaties dankzij eigen tool voor Hestor

Case

Vlottere taxaties dankzij eigen tool voor Hestor

Uitdaging

Vastgoedspeler Hestor gebruikte vroeger een Excel-bestand om taxaties uit te voeren, wat tijdrovend en inefficiënt bleek. De Excel-tool was vatbaar voor menselijke fouten doordat er veel handmatig werk aan te pas kwam.

Contact

Tevens nam een taxatie veel tijd in beslag omdat men ter plekke de opmetingen en berekeningen ging doen, maar eens thuis moest de Excel nog ingevuld worden. Nadien moesten de resultaten van dit Excel bestand in een template gegoten worden om aan de klant een deftig verslag te kunnen geven.

Oplossing

We ontwikkelden voor Hestor een mobiele tool waarmee de makelaars ter platse de nodige gegevens gemakkelijk en snel kunnen invoeren, wat het hele proces veel efficiënter maakt. Het taxatieproces is nu gestructureerd in stappen, wat ervoor zorgt dat de makelaars de gegevens sneller en nauwkeuriger kunnen invoeren.

Contact

De tool automatiseert waar nodig de berekeningen zodat de makelaar kan focussen op klantencontact. Zo past de tool automatisch de ABEX-index aan wanneer deze wordt aangepast. Daarnaast heeft de tool een connectie met Immoweb, waarmee de makelaars gemakkelijk vergelijkingspunten kunnen vinden om hun schattingen te ondersteunen. Dit vermindert de kans op fouten in de taxaties en zorgt voor meer betrouwbare schattingen.

Impact

Een belangrijk voordeel van de tool is dat het vastgoedkantoor nu inzicht heeft in alle taxatieprocessen en resultaten. Dit geeft hen een duidelijk overzicht van de prestaties van hun makelaars en de kwaliteit van de taxaties die ze leveren.

Contact

Zo draagt de tool bij aan een professionele uitstraling en het versterken van het imago en de reputatie van het bedrijf. Het helpt het bedrijf om zich te onderscheiden van concurrenten en een betere klantbeleving te bieden. Daarnaast heeft het vastgoedkantoor de flexibiliteit om de tool uit te breiden en aan te passen aan hun veranderende behoeften in de toekomst.

"Door te investeren in onze eigen interne tool kunnen we ten allen tijde focussen op wat echt telt: een persoonlijk aanspreekpunt zijn. Zo onderscheiden we ons van de concullega's."

Torchyto Beerens

Zaakvoerder Hestor

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen

Productie traceability voor Alto Dental

Productie
Web App
Mobiele applicatie

CRM systeem voor ADG

Projectbeheer
Planning
Web App
CRM

Productie traceability voor Surgi-Tec

Productie
Web App
Mobiele applicatie

Offerte tool voor Initials LA

Projectbeheer
Web App

Geautomatiseerd voorraadbeheer voor Orthopoint Group

Web App
Mobiele applicatie
Voorraadbeheer