Klik hier voor meer info
Hestor

Vlottere taxaties dankzij eigen tool voor Hestor

Case

Vlottere taxaties dankzij eigen tool voor Hestor

Meer tijd, minder kosten

Vastgoedspeler Hestor gebruikte vroeger een Excel-bestand om taxaties uit te voeren, wat tijdrovend en inefficiënt bleek.

Met hun nieuwe mobiele tool kunnen de makelaars ter plaatse de nodige gegevens gemakkelijk en snel invoeren, wat het hele proces veel efficiënter maakt. Zo spaart het bedrijf heel wat tijd en geld uit. Het taxatieproces is nu gestructureerd in stappen, wat ervoor zorgt dat de makelaars de gegevens sneller en nauwkeuriger kunnen invoeren.

Minder fouten

De Excel-tool was vatbaar voor menselijke fouten doordat er veel handmatig werk aan te pas kwam. De nieuwe tool op maat biedt verschillende functies om dergelijke fouten te minimaliseren. De tool automatiseert waar nodig de berekeningen zodat de makelaar kan focussen op klantencontact.

Zo past de tool automatisch de ABEX-index aan wanneer deze wordt aangepast. Daarnaast heeft de tool een connectie met Immoweb, waarmee de makelaars gemakkelijk vergelijkingspunten kunnen vinden om hun schattingen te ondersteunen. Dit vermindert de kans op fouten in de taxaties en zorgt voor meer betrouwbare schattingen.

Inzicht en overzicht

Een belangrijk voordeel van de tool is dat het vastgoedkantoor nu inzicht heeft in alle taxatieprocessen en resultaten. Dit geeft hen een duidelijk overzicht van de prestaties van hun makelaars en de kwaliteit van de taxaties die ze leveren.

Bovendien biedt de tool inzicht in de frequentie van taxaties per klant en het type vastgoed dat het vaakst getaxeerd wordt. Dit helpt het bedrijf om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun dienstverlening en de focus van hun bedrijfsactiviteiten.

"Door te investeren in onze eigen interne tool kunnen we ten allen tijde focussen op wat echt telt: een persoonlijk aanspreekpunt zijn. Zo onderscheiden we ons van de concullega's."

Torchyto Beerens

Zaakvoerder Hestor

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen