Klik hier voor meer info
Heldr

Opvolging bestellingen en plaatsingen voor Heldr

Case

Opvolging bestellingen en plaatsingen voor Heldr

Meer tijd, minder kosten

Heldr produceert glas en krijgt dagelijks een groot volume aan bestellingen binnen. Sommige producten worden in-house gemaakt terwijl andere extern in productie gaan. Dankzij een tool op maat worden alle bestellingen vlot opgevolgd en gestructureerd per klant. Dat bespaart niet alleen tijd uit, het vermindert ook het risico op fouten en onvolledige bestellingen. Meer tijd en minder extra kosten dus.

Contact

Beter beheerde interne producten zorgen voor minder vertraging, kortere productietijd en lagere kosten. Tegelijkertijd worden bestellingen nu ook gemakkelijk opgevolgd bij externe leveranciers. Heldr kan vandaag een stuk beter leveringstijden voorspellen en communiceren. 

Helder, toch?

Minder fouten

De op maat gemaakte tool heeft een ingenieus managementsysteem voor de opvolging van de productie van interne items. Dit systeem vermindert de kans op fouten en vertragingen bij de productie van de glasproducten. De productieprocessen zijn vandaag beter te beheren en te plannen, waardoor de kans op fouten of onvolledige bestellingen aanzienlijk wordt verkleind.

Contact

Het plaatsingssysteem in de agenda zorgt ervoor dat de plaatsing van de glazen producten soepel en efficiënt verloopt. De tool stelt Heldr in staat om plaatsers toe te voegen aan een auto en deze auto vervolgens toe te wijzen aan een plaatsingsevent in de agenda. 

Door de digitale plaatsingsdocumenten en foto's van het resultaat ter bewijs, kan het bedrijf de kwaliteit van de plaatsing nauwlettend volgen en bewijzen aan de klant dat het werk naar behoren is uitgevoerd. Dit vermindert de kans op klachten of geschillen achteraf, waardoor het bedrijf zijn reputatie en klanttevredenheid verbetert.

Inzicht en overzicht

De tool biedt niet alleen inzicht in de bestellingen en productieplanning maar ook in andere belangrijke aspecten van het bedrijf. Zo krijgt het management een duidelijk inzicht in de planning voor het plaatsen van glazen ramen en deuren, waardoor er geen verwarring meer is over welk team op welke locatie moet zijn. Communicatieproblemen komen hierdoor veel minder voor.

Contact

Verder biedt de tool een overzicht van de productieplanning, zodat het management gemakkelijk kan zien welke bestellingen prioriteit hebben en of er vertragingen zijn. Zo kan Heldr snel bijsturen waar nodig en worden deadlines gehaald.

Een ander belangrijk inzicht dat de tool biedt, is de frequentie van bestellingen per klant. Hierdoor kan het management snel zien welke klanten de meeste omzet genereren en waar er nog ruimte is voor groei. Bovendien kunnen ze vlot anticiperen op de vraag en ervoor zorgen dat er altijd voldoende voorraad is voor hun klanten.

Een laatste belangrijk voordeel van de tool is dat het management inzicht heeft in de prestaties van individuele medewerkers en teams. Zo kunnen ze productiviteit en efficiëntie meten en verbeteren door middel van feedback en training. Het geeft het bedrijf een boost op lange termijn en een concurrentievoordeel ten opzichte van andere spelers in de markt.

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen

Productie traceability voor Alto Dental

Productie
Web App
Mobiele applicatie

CRM systeem voor ADG

Projectbeheer
Planning
Web App
CRM

Productie traceability voor Surgi-Tec

Productie
Web App
Mobiele applicatie

Offerte tool voor Initials LA

Projectbeheer
Web App

Geautomatiseerd voorraadbeheer voor Orthopoint Group

Web App
Mobiele applicatie
Voorraadbeheer