Klik hier voor meer info
MYexpertise

Een tool opvolging van alle attesten die nodig zijn in het vastgoed voor MYexpertise.

Case

Een tool opvolging van alle attesten die nodig zijn in het vastgoed voor MYexpertise.

Meer tijd, minder kosten

Aanvragen voor expertises die vroeger handmatig verwerkt werden, worden dankzij een platform op maat gestroomlijnd en geautomatiseerd. Zo komt er heel wat tijd vrij en worden er kosten bespaard.

Aanvragen door de klanten gebeuren op een consistente manier in een eenvoudig aanvraagformulier. Het toewijzen van een expert aan een aanvraag gebeurt nu in slechts enkele klikken. Bovendien kunnen experten dankzij de tool veel sneller een plaatsbeschrijving opmaken, waardoor er minder tijd nodig is voor het maken van een rapport.

Minder fouten

Het nieuwe platform voorkomt fouten bij het verwerken van aanvragen en het opmaken van rapporten. Doordat de aanvragen en opdrachten nu op een gestandaardiseerde manier worden verwerkt en opgemaakt, is er minder kans op fouten en onduidelijkheden. Bovendien kan de expert dankzij het kliksysteem in de tool veel specifieker zijn in zijn beschrijvingen, wat de kans op interpretatiefouten vermindert.

Het platform biedt ook de nodige ondersteuning om fouten te vermijden. Zo ontvangt de expert notificaties als er nog informatie ontbreekt of als er een deadline nadert. Ook kan de expert via de interne chat vragen stellen aan de klant of de beheerder om zeker te zijn dat de expertise correct wordt uitgevoerd en alle nodige informatie wordt verzameld. 

Begeleidende e-mails bieden extra ondersteuning en geven de experts en klanten nogmaals de nodige informatie en instructies mee. Door deze extra ondersteuning wordt de kans op fouten bij het uitvoeren van de expertise geminimaliseerd en wordt een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening gegarandeerd.

Inzicht en overzicht

Het platform biedt niet alleen inzicht voor de expert, maar ook voor de klant. De klant kan de voortgang van zijn aanvraag volgen en heeft een duidelijk overzicht van alle uitgevoerde expertises.

Dit zorgt voor transparantie en geeft de klant meer controle over het proces. Daarnaast behoudt de beheerder het overzicht van alle aanvragen en opdrachten, wat zorgt voor een efficiëntere planning en opvolging.

"Plaatsbeschrijvingen uitvoeren is een repetitieve taak die we samen met Bird Larsen maximaal geautomatiseerd hebben. Hun persoonlijke aanpak is goud waard."

Melanie Desmet

Oprichter, MYexpertise

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen