Klik hier voor meer info
Family Office

Dashboard voor opvolgen investeringen voor een family office

Case

Dashboard voor opvolgen investeringen voor een family office

Meer tijd, minder kosten

Deze family office besteedde veel tijd en geld aan het handmatig bijhouden van hun investeringsportefeuille. Rapporten werden met de hand opgesteld en er was geen centrale tool om alles bij te houden.

Met onze tool besparen ze nu heel wat tijd en geld. De tool consolideert alle gegevens op één plaats en genereert automatisch rapporten: een echte timesaver dus.

Minder fouten

Fouten bij het bijhouden van investeringen kunnen family offices duur te staan komen. En je maakt veel sneller fouten wanneer je gegevens handmatig bijhoudt. Met onze tool kon deze family office het risico op fouten aanzienlijk terugdringen.

De tool consolideert alle gegevens op één plaats en vermijdt fouten die voorkomen bij handmatige invoer. Als je alles op verschillende plaatsen bijhoudt, riskeer je dat je dingen vergeet, of dat je niet alle info hebt om een juiste analyse te maken.

Inzicht en overzicht

Onze tool verzamelt alle investeringen op één plek. Zo heeft het bedrijf toegang tot up-to-date informatie over hun portefeuille, waaronder informatie over prestaties, risico's en kosten. Door de uitgebreide statistieken en rapportages zien gebruikers in een oogopslag hoe hun portefeuille presteert en welke investeringen het goed of slecht doen.

Bovendien kan het helpen bij het identificeren van trends en het ontdekken van nieuwe kansen om de prestaties van de portefeuille te verbeteren. Zo neemt de family office beter geïnformeerde beslissingen en kunnen ze hun beleggingsstrategieën aanpassen op basis van de geleverde inzichten. Ze besparen dus niet alleen heel wat tijd in het bijhouden van investeringen, ze kunnen ook hun besluitvorming optimaliseren en de prestaties van hun portefeuille verbeteren.

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen