Klik hier voor meer info
iBadge

Productie opvolging voor iBadge

Case

Productie opvolging voor iBadge

Uitdaging

iBadge is een bedrijf dat badges produceert voor voetbalploegen, jeugdverenigingen, de brandweer en zelfs het leger. iBadge gebruikte Excel om de productie van badges op te volgen, een proces dat heel wat tijd en personeel opslokte.

Contact

Men moest een foto die de klant doorstuurde vertalen naar een pantone kleur aan de hand van een pantone kaart. Dit zorgt voor serieus wat zoekwerk, wat tijdsintensief is. Door het vele handwerk in Excel sloop al eens een foutje in de opvolging en het missen van bepaalde deadlines. Het doel was dus om een tool te bouwen die de hele opvolging van de productie kon versnellen en foutloos maken.

Oplossing

We ontwikkelden voor iBadge een op maat gemaakt systeem waar ze bestellingen gemakkelijk kunnen invoeren en automatisch productiefiches genereren, wat zowel de handmatige invoer als de kans op fouten beperkt. Ook zorgt een op maat gemaakte color picker ervoor dat ze gemakkelijk kleuren kunnen omzetten naar garen, wat hen tijd bespaart bij het selecteren van de juiste pantone kleuren.

Contact

Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om klanten- en productiegegevens op te slaan en op te volgen, waardoor het bedrijf tijd bespaart bij het zoeken naar informatie. De geautomatiseerde productieopvolging zorgt ervoor dat ze de status van de productie bij leveranciers kunnen bijhouden, waardoor ze beter kunnen plannen en tijdig kunnen reageren op vertragingen.

Impact

Door het op maat gemaakte productie-opvolgingssysteem heeft iBadge een beter inzicht in hun productiecyclus, wat leidt tot meer efficiëntie, minder fouten en betere besluitvorming. Dit zorgt voor tijds- en kostenbesparingen en biedt hen een sterke basis voor groei en ontwikkeling in de toekomst. De flexibiliteit van de op maat gemaakte tool zorgt ervoor dat het bedrijf zich kan aanpassen aan veranderende omstandigheden en de steeds evoluerende markt.

Contact

De mogelijkheid om nieuwe modules toe te voegen of bestaande modules te upgraden of aan te passen, betekent dat het bedrijf kan inspelen op nieuwe trends en technologieën en zich zo kan blijven onderscheiden van concurrenten. Dit versterkt niet alleen hun positie als marktleider, maar zorgt er ook voor dat ze kunnen blijven groeien en uitbreiden in de toekomst. Door middel van hun op maat gemaakte tool hebben ze een solide basis voor hun bedrijf, en zijn ze goed gepositioneerd voor succes in de komende jaren.

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen

Productie traceability voor Alto Dental

Productie
Web App
Mobiele applicatie

CRM systeem voor ADG

Projectbeheer
Planning
Web App
CRM

Productie traceability voor Surgi-Tec

Productie
Web App
Mobiele applicatie

Offerte tool voor Initials LA

Projectbeheer
Web App

Geautomatiseerd voorraadbeheer voor Orthopoint Group

Web App
Mobiele applicatie
Voorraadbeheer