Klik hier voor meer info
iBadge

Productie opvolging voor iBadge

Case

Productie opvolging voor iBadge

Meer tijd, minder kosten

iBadge gebruikte Excel om de productie van badges op te volgen, een proces dat heel wat tijd en personeel opslokte. Met hun op maat gemaakte systeem kunnen ze bestellingen gemakkelijk invoeren en automatisch productiefiches genereren, wat zowel de handmatige invoer als de kans op fouten beperkt. Ook zorgt een op maat gemaakte color picker ervoor dat ze gemakkelijk kleuren kunnen omzetten naar garen, wat hen tijd bespaart bij het selecteren van de juiste pantonekleuren.

Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om klanten- en productiegegevens op te slaan en op te volgen, waardoor het bedrijf tijd bespaart bij het zoeken naar informatie. De geautomatiseerde productieopvolging zorgt ervoor dat ze de status van de productie bij leveranciers kunnen bijhouden, waardoor ze beter kunnen plannen en tijdig kunnen reageren op vertragingen.

Minder fouten

Door de geautomatiseerde processen worden er minder menselijke fouten gemaakt bij het invoeren van bestellingen en productiefiches, waardoor er minder kans is op fouten in de productie van de badges.

Bovendien biedt het systeem een overzicht van de volledige productiecyclus. Zo worden fouten snel geïdentificeerd en vinden ze sneller een goede oplossing.

Inzicht en overzicht

Het op maat gemaakte productie-opvolgingssysteem biedt het bedrijf inzicht in de productiecyclus, wat leidt tot beter overzicht en hogere efficiëntie. Door de geautomatiseerde productieopvolging hebben ze een duidelijk beeld van de status van de productie en kunnen ze snel actie ondernemen als er vertragingen zijn of als er fouten zijn opgetreden.

Bovendien biedt het systeem inzicht in de klanten die het meest bestellen, waardoor het bedrijf beter kan sturen op hun marketingstrategieën.

Klaar om zelf beter, sneller en efficiënter te werken?

Maak nu je gratis kennismakingsgesprek

vorige case

volgende case

Offerte aanvragen